Velika šteta

'TIBORE NEEE, TUŽNA, PRETUŽNA! Raspao se poznati hrvatski bend!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Silente oduševila je svoje obožavatelje kad se pojavila na sceni. Ovog puta zatekli su svojom odlukom da se rastanu!

Obožavatelji grupe Silente ostali su zatečeni odlukom koja ih je danas dočekala na službenoj stranici dubrovačkog benda. Naime, Silente se raspao! Tibor Karamehmedović, glavni vokal i gitara, otkrio je neke od svojih razloga za odlazak iz benda.

Pogledaj i ovo Tibor Karamehmedović - 1 Promovira novi album Tibor iz Silentea komentirao usporedbe s Harryjem Stylesom, a otkrio je i što ostatak benda kaže na njegovu solokarijeru!

'Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na pozornici. Tiborovu izjavu prenosimo u cijelosti, a ostatak Silentea mu daje svoju podršku i razumijevanje: 'Osobno vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutne nemogućnosti za dati išta umjetnički vrijedno na pozornici i van nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi su otkazani do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju', napisali su članovi grupe na službenoj stranici.

Mnogima je ova odluka slomila srce, no morat će se pomiriti s ovom odlukom. "Svi koncerti i medijska pojavljivanja benda su otkazani. Ispričavamo se fanovima i organizatorima, nikada u 3 godine nismo otkazali koncert bez obzira na uvjete i naše stanje. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje - stat ćemo", dodali su i dobili puno komentara tužnih fanova.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene