uživa u solo vodama

Krenula su šuškanja da se pomirio s poznatom bivšom, no onda je mamio poglede na plaži dok nje nije bilo nigdje na vidiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shawn Mendes i Camila Cabello prekinuli su dvogodišnju vezu prije dva mjeseca, a čini se kako je par zaista ostao u sjajnim prijateljskim odnosima.

Pjevač Shawn Mendes prije nekoliko je mjeseci šokirao mnoge kada je objavio da se razišao od kolegice Camile Cabello, no čini se kako je par ostao u sjajnim odnosima, kako su i ranije pričali.

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Dva mjeseca nakon prekida, paparazzi su ih ulovili u šetnji s njihovim psom u Miamiju, a opušteno su razgovarali te se nisu obazirali na znatiželjne poglede. Njihovi obožavatelji odmah su počeli na društvenim mrežama komentirati kako su se sigurno pomirili, no oni ističu kako su samo prijatelji.

Posljednje dvije godine bili su nerazdvojni, a nije tajna kako je Shawn Camili nerijetko bio najveća podrška u životu.

Shawna su fotografi dan kasnije uhvatili i kako uživa na plaži, a svojim isklesanim tijelom mamio je poglede u kupaćim hlačama. Na plaži je bio u društvu svojih prijatelja, a njegove bivše nije bilo nigdje na vidiku.

Iako su se fanovi na prvu ljutili na njega te su povukli priču da je on kriv za njihov prekid, njihovi zajednički prijatelji medijima su ispričali kako je strast između poznatih pjevača jednostavno s vremenom splasnula te su odlučili kako je najbolje da se raziđu. Prekid je, kažu, došao prirodno, a obećali su si da će uvijek biti tu jedno za drugoga.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) +4 Blue Ivy (Foto: Getty Images) Celebrity Vjerovali ili ne, Beyonceina kćer ima već deset godina, objavljena jedna od njezinih rijetkih fotki

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene