Životni pad

Bivša glumačka zvijezda potpuno je propala: Posljednje policijske fotografije šokirale su javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

41-godišnji Shaun Weiss upao je u nevolju jer je provalio u garažu kuće te razbio vjetrobransko staklo automobila koji je ondje bio parkiran.

Američki glumac Shaun Weiss, koji se kao dječak Greg Goldberg proslavio u Disneyjevu serijalu "Mighty Ducks", u nedjelju je uhićen nakon što je provalio u kuću dok je bio na metamfetaminima.

41-godišnji glumac je upao u nevolju jer je provalio u garažu kuće te razbio vjetrobransko staklo automobila koji je ondje bio parkiran. Policija je objavila njegovu fotografiju i razlog uhićenja.

"Weiss je provalio u garažu i pokušao opljačkati automobil te je razbio prozor. Službenici su primijetili staklo na podu, a muškarcu su naredili da izađe iz vozila i priveli ga", stoji u priopćenju kalifornijske policije.

Na fotografiji se vidi koliko se glumac drastično promijenio, a policija je objavila i njegovu fotografiju iz 2015. godine. Pojavio se u nekoliko filmova, ali glumac je posljednjih nekoliko godina javnost poznat zbog kriminalnih djela, zbog kojih je često u pritvoru.

Još je prije tri godine osuđen na 150 dana zatvorske kazne, ali zbog gužve u zatvoru odslužio je 12 dana i nakon toga je pušten. Nakon nekoliko tjedana ponovno je uhićen i osuđen zbog posjedovanja metamfetamina, a u zatvoru je proveo 90 dana.

Bivša zvijezda objasnila je policiji da će ići na odvikavanje od droga, no to se nije dogodilo. Trenutačno je i dalje u pritvoru, a da bi izišao, treba platiti 52.000 dolara jamčevine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +5 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Naslovnica Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene