Nije imao ni zube

Zbog ovih fotki bivše glumačke zvijezde svi su bili u šoku, ali tek danas nitko ne može vjerovati da je to stvarno on

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shaun Weiss proslavio je 230. dan bez droge i danas izgleda kao novi čovjek s obzirom na to kako je izgledao početkom ove godine.

Manje od godinu dana nakon što su fotografije bivše dječje zvijezde Shauna Weissa šokirale svijet, on kao da je postao nov čovjek i nema traga onom teškom ovisniku koji je djelovao kao da se nalazi na rubu života.

Pogledaj i ovo showbuzz Životni pad Bivša glumačka zvijezda potpuno je propala: Posljednje policijske fotografije šokirale su javnost

42-godišnja zvijezda filmova "The Mighty Ducks" iz 90-ih godina posvetio se oporavku i odvikavanju od zlouporabe droge nakon što se našao u velikim problemima i sada se može pohvaliti da je proslavio svoj 230. trijezni dan. O njegovu trenutnom stanju i uspjehu, javnost je obavijestio njegov prijatelj i glumac Drew Gallagher koji je objavio glumčevu snimku u kojoj glumac doista izgleda neprepoznatljivo u odnosu na to kako je izgledao početkom ove godine.

Shawn sada izgleda zdravije, ima novi osmijeh i zube nakon što je bio na čak nekoliko operacija kako bi se popravila šteta zbog dugogodišnjeg konzumiranja metamfetamina i drugih opijata. Uz osmijeh pokazao je pune obraze, uredno podšišanu bradu i kosu. Drew redovno izvještava o Shawnovu stanju, a prije mjesec dana otkrio je da mu je bolje nego ikad prije.

"Weiss napreduje. Lice i usna šupljina su mu se oporavili od zahvata i sada se osjeća blagoslovljeno. Njegov zubar, doktor Gabe podmirio je sve troškove i pomogao mu je s plaćanjem stanarine i nabavkom osnovnih namirnica. Ima čak i računalo kako bi mogao na internet. Pred nama je još dug put, ali iz tjedna u tjedan je sve bolje", otkrio je Drew tijekom ljeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Gallagher (@drew.gallagher) on

Drew je bio toliko brižan da je pokrenuo i stranicu za prikupljanje novčane pomoći za svog prijatelja putem koje je dosad sakupljeno 13 tisuća dolara. Drew je cijelo vrijeme objavljivao njegove fotografije kao bi svima pokazao napredak.

"Bilo koji stomatolog koji je voljan pomoći neka nam se javi. Weissu je to trenutno najveća potreba jer nema zube i pokušavam mu ublažiti cijelu neugodnu situaciju u kojoj se našao", bio je napisao Drew u linju.

Shaun je u medijima završio nakon što je postao beskućnik i nakon što je provaljivao u stanove i automobile zbog čega je uhićen. Njegova sablasna pojava šokirala je obožavatelje koji ga godinama nisu vidjeli. Nakon što je u zatvoru proveo nekoliko mjeseci sudac ga je pustio na slobodu, no odredivši mu 90-dnevni program odvikavanja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene