Radila s leopardima

Bila je na listama najseksi žena, a danas ju gledamo u seriji koja je zaintrigirala javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sharon Stone utjelovila je negativku Lenore Osgood, koja nosi majmuna na ramenu, u seriji "Ratched".

Glumica Sharon Stone često je bila na listama najseksi žena na svijetu, a i u 63. godini odlično izgleda i mnogi ističu da je njezina ljepota bezvremenska. 

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Sharon je u utorak dobro raspoložena prošetala po Beverly Hillsu i privukla pažnju prolaznika. Glumica, koju je proslavio film "Sirove strasti", imala je razloga za sreću jer je provela dan u wellnessu.

Stone je obukla žutu haljinu i šareni šal koji je iskombinirala sa zaštitnom maskom za lice, a na nogama je imala crvene čizme do koljena. Nosila je i dioptrijske naočale, kojih se odbija odreći za razliku od mnogih zvijezda koje su ih zamijenile lećama. 

Inače, glumica trenutačno igra u Netflixovoj psihološkoj seriji "Ratched", koja je zaintrigirala javnost. Sharon je utjelovila negativku Lenore Osgood, a njezin lik privlači pozornost majmunom kojeg nosi na ramenu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quality time w/ Lenore’s Uncle Rachel

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

U nedavnom je intervjuu otkrila da joj je kreator serije Ryan Murphy ispričao kako je lik fantastične, bogate Lenore stvorio samo za nju. No ona ju je prvo odbila glumiti ako će morati imati majmuna. "Rekla sam mu: 'Nema šanse. Radila sam s leopardima u Africi. S njima mi je ugodno'", prisjetila se Stone.

Murphy je htio da to bude majmun, a glumica je postavila uvjet da onda ona sudjeluje u biranju svog slatkog kolege. "Ryan mi je rekao: 'Postoji majmun koji je glumio u filmu 'Pirati s Kariba' koji je bio odličan. Pravi profesionalni majmun'. Pitala sam ga smijem li se susresti s njim u svojoj kući", otkrila je Sharon. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 +5 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Celebrity Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene