Nije ih očekivala

Njen izlazak s oženjenim princem pao je u drugi plan zbog paparazzo fotki, razlika od onih koje sama objavljuje i više je nego očita

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sharon Stone ovih dana boravi u Monaku gdje plijeni pažnju na svakom koraku.

Holivudska glumica Sharon Stone pojavila se u društvu princa Alberta od Monaka na dobrotvornoj projekciji novog filma o Jamesu Bondu "No Time To Die" u Monte Carlu, što je izazvalo veliko zanimanje svjetske javnosti i medija.

Pogledaj i ovo Sharon Stone uvijek divna Legendarna glumica otkrila kako u 66. godini izgleda ovako besprijekorno, jedne stvari se posebno drži!

60-godišnji princ i 63-godišnja glumica pozirali su dobro raspoloženi okupljenim fotografima i dijeli si poljupce u obraze, a mnogi su komentirali kako ih Sharon neodoljivo podsjeća na Albertovu suprugu, princezu Charlene koja je navodno prije nekoliko mjeseci pobjegla od njega u Južnu Afriku. Tamo se oporavlja od infekcije uha, nosa i grla, no kruže sve glasnija šuškanja kako je pobjegla iz lošeg braka u koji nije ni svojevoljno ušla.

A nakon izlaska s Albertom, u javnost su procurile Sharonine fotografije u opuštenom izdanju, nastale u trenutku kada su ju paparazzi uhvatili dok se s prijateljima opuštala na jednom od glisera u luci i pritom nije nosila šminku na licu. Glumica kojoj se inače dive zbog fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, sada je izazvala čuđenje jer razlika od onih iz stvarnosti je i više nego očita.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon inače na Instagramu objavljuje fotografije kojima se hvali impresivnom formom i to one na kojima pozira u badiću i hvali se mladenačkim izgledom što sad ipak ostalo u sjeni najnovijih paparazzo fotografija. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Marko Grubnić - 7 Celebrity Grubnić podijelio veliku novost o kojoj je dugo morao šutjeti, među prvima mu je čestitala Nives Celzijus!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene