Zanimljiva priča

Atraktivna plesačica potvrdila vezu s poznatim glumcem fotkom s odmora, on prvo s njom nije htio ni na spoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojka Briana Austina Greena, Sharna Burgess podijelila je fotografiju na kojoj se ljube na balkonu tijekom odmora na Havajima.

Brian Austin Green (47) nedavno je uhvaćen na odmoru tijekom strastvenih poljubaca sa Sharnom Burgess (35) i tako je pokazao da je prebolio svoj propali brak s Megan Fox (34). 

Pogledaj i ovo Brian Austin Green Što kažete na promjenu? Nekad je mamio uzdahe svojom slatkom pojavom, a evo kako danas izgleda nakon drastične promjene imidža

U ponedjeljak se glumčeva djevojka, profesionalna plesačica odlučila pohvaliti njihovom vezom i objavila prvu zajedničku fotografiju na Instagramu. "On", napisala je kratko Sharna i stavila emotikon crvenih usnica. 

Burgess i Green su na slici nasmiješeni i ljube se na balkonu, a  snimljena je tijekom njihovog nedavnog odmora na Havajima. Mnoge je oduševila fotografija i prikupila je više od 122.000 lajkova te brojne komentare. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharna Burgess (@sharnaburgess)

"Da! Želim vam oboje puno sreće!", "Čestitam", "Preslatki ste skupa", "Sretna sam zbog vas oboje", napisali su pratitelji Sharni. Inače, prije nekoliko dana je Brian progovorio o njihovoj vezi u emisiji "Access Daily" u kojoj je jedan od voditelja glumac Mario Lopez. 

Green je rekao da su Havaji nevjerojatno mjesto i da su se on i Sharna divno proveli, no da je ovo rano razdoblje njihovog odnosa i da ne žele lijepiti nikakve etikete. "Zaista uživamo družeći se i ona je nevjerojatna žena", istaknuo je. 

Dodao je kako je odgovorna, slatka, brižna, suosjećajna i da je zabavno biti s njom pa se trenutno osjeća blagoslovljeno. Brian je otkrio da su se upoznali preko njegovog poslovnog menadžera koji ga je nagovorio da ode naći s njom. 

Iako je to prvo nije htio napraviti, ali je poslušao menadžera, ubrzo je promijenio svoje mišljenje o Sharni i kaže kako ga je osvojila nakon prvog razgovora. Otkrio je i da plesačica nije gledala seriju "Beverly Hills, 90210", koja ga je proslavila, no istaknuo je da ju nije pitao zašto.

Inače, prošlog mjeseca je procurila informacija da Brian želi alimentaciju za sebe od Megan od koje se razvodi i zajedničko skrbništvo nad njihova tri sina. Zanimljivo je da je isti zahtjev podnijela i Fox. Meganino bogatstvo se procjenjuje na osam milijuna dolara kao i Brianovo.

Green je svojedobno otkrio da je odlučio da je njihov brak gotov u svibnju nakon što je viđena sa svojim sadašnjim dečkom, glazbenikom Machine Gun Kellyjem. Glumica se s njim zbližila na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" u Portoriku i papparazzi su ih uhvatili kasnije tijekom druženja.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene