Ne posustaje

NASTAVLJA BITKU ZA ŽIVOT "Užasavam se ovoga. Sve je tako zastrašujuće"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ne gubi optimizam, glumica je sa svojim obožavateljima podijelila svoje strahove.

Slavna glumica Shannen Doherty ne posustaje pred teškom bolesti koja ju napala pa je tako svima obznanila da je krenula na zračenja. Hrabra glumica objavila je fotografiju iz bolnice neposredno prije prve terapije zračenjem.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty Kao druga žena! Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

"Prvi dan zračenja. Izgledam kao da ću svakog trena istrčati odavde što je i točno. Plašim se zračenja. Taj laser i ovi uređaji oko mene zastrašuju me. Sigurna sam da ću se priviknuti, no za sada mrzim sve ovo", napisala je Shannen uz fotografiju koja je u kratkom roku zaradila više od 55 tisuća lajkova podrške.

 

First day of radiation treatment. I look like I'm about to make a run for it which is accurate. Radiation is frightening to me. Something about not being able to see the laser, see the treatment and having this machine moving around you just scares me. I'm sure I'll get used to it but right now.... I hate it. #radiation #radiationmondaysucks #stillfightinglikeagirl

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on


Inače, glumica već dvije godine vodi bitku s karcinomom dojke, a zbog bolesti podvrgnula se i mastektomiji i kemoterapijama. Unatoč teškoj dijagnozi zvijezda "Beverly Hillsa" ne gubi optimizam i svojim inspirativnim pričama često nadahnjuje svoje fanove.

 

My husband beat me at tennis and I was not happy. Still. Not. Happy. @kurtiswarienko #tennis #happywifehappylifedoesntresonateiguess

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene