Kakva pozitiva!

HRABRA BORBA ZA ŽIVOT 'Nije mi uvijek lako, nekad je teško preživjeti dan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shannen Doherty bori se za zdravlje otkako je oboljela od raka dojke. Hrabra žena svoj put prema ozdravljenju bilježi i na Instagramu.

Ustrajna i hrabra Shannen Doherty bori se za zdravlje otkako je oboljela od opake bolesti. Iako ima rak dojke, glumica svakodnevno na Instagramu dijeli svoja iskustva s tretmana i liječenja te pokušava osvijestiti žene o toj bolesti.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty spremna je na najgore Zvijezda kultne serije iz 90-ih otkrila koga ne želi na svojem sprovodu, nakon što joj je opaka bolest uznapredovala: "Mislim da nemaju baš dobre razloge za to"

Unatoč svemu, Shannen širi pozitivne poruke. Ovih dana objavila je snimku na Instagramu, samo dan nakon kemoterapije. Iako joj, kaže, nije uvijek lako, trudi se snagu usmjeriti na to da ne posustane u borbi. 'Da, bila sam umorna, želja mi je bila leći u krevet, no nagovorila sam se na sat plesa i kasnije sam se osjećala bolje. Bilo kakav oblik vježbanja tijekom bolesti je dobar. Mi to možemo', napisala je glumica uz dirljivi video.

Dodala je i da kretanje pomaže tijekom procesa ozdravljenja. Da podsjetimo, glumici je rak dijagnosticiran prošle godine. Velika podrška tijekom svega joj je njena obitelj, ali u suprug Kurt Iswarienko kojem je nedavno posvetila dirljivu poruku, zahvalivši se za podršku i ljubav. Upravo on daje joj snagu koja joj je toliko potrebna.

 

After chemo day. I believe that just moving helps so much in the healing process. It's not always easy and sometimes I can't do it the next day but I try to make an effort to get the blood flowing and the toxins out of my body thru working out. Some days are easy workouts and other days I push it but the key is to MOVE!!! This is for any illness. Obviously check with your doctor. The road to recovery is paved with all sorts of different material. #beastmode #fightlikeagirl #warrior

A video posted by ShannenDoherty (@theshando) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene