izgleda senzacionalno!

Netipična ljepotica iz zlatne ere supermodela vraća se na pistu u 48. godini, zbog bolesti je dugo bila prikovana uz krevet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se 2013. godine zbog bolesti povukla iz manekenstva, Shalom Harlow se vratila u agenciju IMG Models s kojom je surađivala kada je bila na vrhuncu slave

Kanadska manekenka i glumica Shalom Harlow (47) vratila se u modnu agenciju IMG Models s kojom je surađivala i krajem 90-ih kada je bila na vrhuncu slave, prenosi WWD.

Skaut agencije Shalom je otkrio na koncertu grupe Cure, a proslavila se na reviji Alexandera McQueena 1999. godine. Nakon toga je nosila revije i svih drugih najpoznatijih svjetskih brendova, krasila naslovnice modnih časopisa, bila je zaštitno lice Diora i Chanela te jedna od miljenica pokojnog Giannija Versacea.

"Jako smo sretni što se Shalom vratila u IMG Models. Ona je definicija supermodela i svojim je radom utjecala na kreativnost mnogih te je pomicala granice u industriji", izjavio je direktor agencije Ivan Bart. Dodao je i kako je uzbuđen zbog njenog nastojanja da kroz svoje buduće projekte promovira holističko zdravlje, čemu se u potpunosti posvetila posljednjih godina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Shalom Harlow (@shalomharlow)

Harlow je časopis Forbes 2007. godine uvrstio među 15 najplaćenijih manekenki na svijetu. Okušala se i kao glumica, pa smo je mogli gledati u filmovima poput "Kako se riješiti frajera u 10 dana" i "Nebo boje vanilije", a s kolegicom modelom Amber Vallettom vodila je MTV emisiju House of Style.

Ova nekonvencionalna ljepotica, koju su svojevremeno nazivali i "anti-supermodelom", iz manekenstva se povukla 2013. godine nakon što je oboljela od kombinacije lajmske bolesti, parazita koje je pokupila tijekom brojnih putovanja i trovanja crnom plijesni, zbog čega je dugo vremena bila prikovana uz krevet. Neko se vrijeme mogla kretati samo u invalidskim kolicima, a u oporavku joj je pomogla takozvana fekalna transplantacija. Radi se o infuziji tekućeg filtrata stolice zdravog davatelja koja pomaže normalizirati crijevnu floru, o čemu je manekenka prvi put progovorila prošle godine u intervjuu za In Style.

"To je bila prva u nizu velikih medicinskih intervencija koja mi je doslovce spasila život", kazala je tada Shalom koja je nakon svega odlučila usporiti i posvetiti se sebi. Manekenstvu se nakratko bila vratila i 2018. godine i to samo kako bi na tjednu mode u parizu nosila reviju modne kuće Versace.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene