Začinila vatreni nastup

Zbog poteza jezikom u prijenosu uživo video Shakire postao viralni hit: "Kako je brza!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O nastupu Shakire na ovogodišnjem Super Bowlu ne prestaje se pričati.

Jennifer Lopez i Shakiri pripala je čast da nastupe na ovogodišnjem Super Bowlu, jednom od najpopularnijih sportskih događanja u SAD-u, a o njihovim se vatrenim nastupima ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo Taylor Swift, Travis Kelce pravi fenomen! Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Svaki je detalj pomno proučen, a mnogima je zapeo za oko i dio Shakirina nastupa u kojem plazi jezik u kameru. Radi se zapravo o momentu iz arapske kulture, takozvanoj zaghrouti, čime se izražava sreća i slavlje, a može se vidjeti i na nekim karnevalima u Latinskoj Americi. Slavnoj pjevačici toga nije nedostajalo jer je uz sve slavila i svoj 43. rođendan, no ipak, mnoge je to začudilo pa su se društvenim mrežama proširili različiti komentari.

"Ono kad ti ponestane argumenata u raspravi", "Kako je brza", "Sigurna sam da je znala da će ovo postati meme", "Čekali smo ovo", "Ovo je vrh", komentirali su korisnici društvenih mreža.

To je nije prvi put da je u svoj nastup uključila element kulture s Bliskog istoka kojim zna začiniti svoje koreografije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene