izgubila podršku

Još jedna potvrda krize Severininog braka? Iznenadio potez bliskog člana obitelji njenog muža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Kojić je ranije objavljivala fotografije sa Severinom na kojima je u opisu pokazivala koliko joj je draga.

Prvo su Severinu na Instagramu prestali pratiti roditelji njezina muža Igora Kojića, Dragan i Olja Kojić, a sada je to učinila još jedna članica njegove obitelji. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Riječ je o Igorovoj sestri, pjevačici Nataši Kojić. Severina i njezina šogorica su bile ranije u dobrim odnosima i pozirale su skupa za društvene mreže, a Splićanka i njen muž su prošle godine bili u New Yorku i boravili kod Nataše. 

Unatoč tome što više ne prati našu pjevačicu, Igorova sestra nije maknula fotografije s njom s Instagrama. Tako je ostavila i sliku s filmskog festivala u Sarajevu na kojoj je Severina s njenim bratom. 

"Vidjeti moju obitelj kako sjaji čini moj dan božanstvenim. Obitelj je sve", napisala je u opisu fotografije. Na njenom profilu je ostala i fotografija na kojoj Severina i njezin otac Dragan pjevaju skupa te su naslonjeni glavama jedno od drugog. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My brother - Has the coolest sister -Just saying👱‍♀️😜 @igorkojic #familyiseverything . . . . . Hair by @getlivus 💕thanks so much👱‍♀️ #gotpremierenyc #got #nycnight #lovemybrother #brotherandsisterlylove #radiocitymusichall #radiocityhall #gotpremiere #gotpremierenyc🔥🔥 #gotpremiereny #radiocitymusichall #mynyclife

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ ♫ ♪ (@natashakeymusic) on

"Obitelj na poslu", napisala je Nataša. Nije obrisala ni fotografiju na kojoj su splitska pjevačica, njezin brat i roditelji, a niti one na kojima je sa Severinom i Igorom.

Inače, osim pjevanjem Nataša se bavi i skladanjem filmske glazbe i glumom te živi u Los Angelesu. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ian Ziering (Foto: Getty Images) Ian Ziering (Foto: Profimedia) Ian Ziering (Foto: Youtube Screenshot) Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) +7 Ekipa iz serije \ Celebrity Prošlo je 20 godina od ''Beverly Hillsa'', a on je isti: Svi se čude i ne vjeruju da se približava šezdesetoj

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene