KAKVA CARICA!

SEVERININA REAKCIJA 'Kad sam dobila poziv srce mi je bilo veliko'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina će ove godine utjeloviti poznatu carisu Prisku na manifestaciji 'Dani Dioklecijana'.

Manifestacija 'Dani Dioklecijana' održat će se od 2. do 4. rujna, a ove godine popularna pjevačica Severina će utjeloviti Dioklecijanovu caricu Prisku. Robert Kurbaša će imati ulogu Dioklecijana.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Manifestacija počinje prvog tjedna u rujnu kako bi popravila turističku sezonu koja je baš u tom periodu u opadanju. Očekuje se niz događanja vezanih uz antičko doba poput borbe gladijatora, ali i modni pregled tog doba. Samu završnicu Dana Dioklecijana, naime, obilježit će gala modna revija na Peristilu.

Severina je uvjerena da će odaziv biti velik, a kaže kako je ponosna zbog povjerene joj uloge.

'Osjećaj koji sam doživjela kad su me pozvali da budem carica je bio neopisiv. Ona mala djevojčica u meni je vriskala, ona koja se radovala ovdje upravo na Peristilu. Sretna sam što je tako i baš sam sretna. Lijepo je to biti. Velika je čast. Bilo bi sjajno kada bi iduće godine zvali Doris Dragović. Mislim da bi ona bila jedna onako prava carica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene