''već smo sve rekli...''

Severinin tim oglasio se o navodnoj selidbi pjevačice u Ivanić-Grad: "Oštro se ograđujemo od potpuno izmišljenog odnosa"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin glasnogovornik Davor Grgin oglasio se na temu njezine selidbe u Ivanić-Grad, o čemu su se raspisali srpski mediji.

Nastavno na vijest koju su objavili srpski mediji da se Severina seli na luksuzno imanje vinara Tomislava Voštinića u okolicu Ivanić-Grada, javio nam se njezin tim, koji je te navode jasno i oštro demantirao.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Oštro se ograđujemo od potpuno izmišljenog odnosa, kao i cijelog teksta, koji po ne znamo koji put i iz kojih razloga i u čijem interesu – izmišljaju srpski tabloidi. Stoga, jedino što možemo reći jest da su ovo potpune izmišljotine. Izmišljenu vezu demantirali smo kod njezine prve objave i gospodin Voštinić i mi", izjavio nam je Severinin glasnogovornik Davor Grgin.

Naime, srpski Alo! objavio je vijest da im je izvor blizak pjevačici potvrdio vijest o njezinoj selidbi, a nju je baš kao i Severinin tim, negirao i sam Tomislav Voštinić za 24 sata.

"Nije istina da se Severina seli kod mene", izjavio je kratko Tomislav.

Sve to se događa usred nagađanja i glasina o problemima u braku Severine i 15 godina mlađeg Igora Kojića, za kojeg se udala 2015. godine.

O tome se šuška već gotovo godinu dana, koliko se dugo navodno i nisu vidjeli otkako se ona iz Beograda vratila u Zagreb. Dodatne glasine potaknuo je i njihov posljednji potez na društvenim mrežama kada su obrisali posljednje objavljene zajedničke fotografije koje su objavili prošlog ljeta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene