"To su izmišljotine"

Severinin tim negirao glasine o Igorovu iseljenju iz njezina stana, evo što kažu da se zapravo dogodilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin PR tim demantirao je medijske napise o iseljenju Igora Kojića iz njezina stana u Zagrebu.

Nakon što smo prenijeli članak o iseljenju Igora Kojića iz zagrebačkog stana njegove supruge Severine, javio nam se njezin PR tim koji je sve porekao.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Njihov demanti prenosimo u potpunosti.

"Članak vezan za Severinin privatni život objavljen u tiskanom i web-izdanju 24sata izmišljen je i potkrijepljen starim fotografijama. Stoga vas molimo da kao medij ne prenosite izmišljotine koje nisu potkrijepljene niti jednim jedinim dokazom, a radi čega ćemo tražiti zaštitu pravnim sredstvima.

Na upit novinarke 24sata jasno je odgovoreno da je protekloga tjedna Severina snimala više kampanja te su radi kostimskih proba odvožene i dovožene stvari u njezin stan koje nemaju nikakve veze s njezinim privatnim životom. Kombi koji spominju u članku upravo je i dovezao kostime, i to prije više tjedana.

Kako je novinarka 24sata tvrdila da su u posjedu fotografija, zatražene su fotografije na uvid kako bismo mogli objasniti o kojoj se kampanji radi, no dobili smo salvu bezrazložnih pozivanja na protuzakonite zahtjeve.

Još jednom apeliramo na medije da ne prenose nikakvim dokazima potkrijepljene članke koji se učestalo pojavljuju u pojedinim srbijanskim medijima i u 24sata", poručili su iz Severinina tima.

Podsjetimo, prema pisanju 24 sata, Kojić je ovog tjedna nakon dugo vremena viđen pred Severininim stanom na zagrebačkom Kozjaku, a očevici tvrde da je vukao kofere i odijela na vješalici, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija.

Severina i Igor već duže vrijeme nisu se u javnosti pojavljivali zajedno i mjesecima se šuška o njihovu razvodu, a čak su i obrisali zajedničke fotografije s Instagrama, čime su dodatno rasplamsali glasine.

Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, koji je u prosincu prošle godine za srpski Telegraf otkrio da Severina već nekoliko mjeseci nije bila u Beogradu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput pohvalila se originalnim poklonom za sina, a pokazala je i kako se ove godine priprema za blagdane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene