Na prvoj pjesmi

Na Severininom koncertu u Beogradu došlo do incidenta: "Djevojke su vrisnule, a osiguranje ih je sklonilo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Početak Severininog koncerta u Beogradu obilježila je nesreća s reflektorom.

Severina je održala i drugi koncert svoje "Magic Tour" turneje i to u krcatoj beogradskoj Štark Areni čiji je početak bio obilježen manjim incidentom.

Pogledaj i ovo showbuzz A kako drugačije? Oduševljena Nives Celzijus na Sevkin koncert u Beogradu stigla s ubojitim dekolteom i u mini haljini

Naime, nakon što je Severina izašla pred uzbuđenu publiku i počela pjevati prvu pjesmu, salom se prolomio vrisak.

"Čim je gruno bas, reflektor je pukao, a staklo se razletilo ravno po publici. Djevojke su vrisnule, kako smo vidjeli, malo ih je ozlijedilo to polomljeno staklo, a osiguranje ih je odmah sklonilo. Nakon što je izbjegnuta nesreća, osiguranje je ostalo stajati u redu gdje bilo rasuto staklo, kako nitko ne bi tu došao i ozlijedio se. Sva sreća, prošlo je dobro, pa nitko nije ozbiljno ozlijeđe, izjavio je jedan od svjedoka za srpski Blic.

Severina je kao prava profesionalka nastavila s koncertom pred oduševljenom beogradskom publikom koja je sve pjesme pjevala zajedno s njom u glas, baš kao što je to bilo i na prvom koncertu u Splitu.

Inače, veliku želju da dođe na Severinin koncert u Beogradu imala je slavna turska glumica Meryem Uzerli, koju su u tome spriječile obiteljske obaveze pa je snimila dirljiv video i ispričala se pjevačici na nedolasku.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) +1 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Celebrity Iako u braku, uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s lijepom kolegicom i bez prstena na ruci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene