Kakva žena!

S bujnog Sevkina dekoltea nemoguće je maknuti pogled, a zbog ovih prizora neke zanima detalj vezan za zanimljivu haljinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je otputovala na odmor na Maldive, a društvo joj prave sin i prijateljica Sonja Dvornik.

Pjevačica Severina (49) uživa na Maldivima, a na Instagramu s pratiteljima redovito dijeli detalje svojeg odmora.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Mriža života jednom se splete, posli nevere, more se stiša. Mriža života di god nas smete, ka sol i vino kad se pomiša", citirala je Severina pjesmu Tomislava Bralića i klape Intrade u opisu fotografije na kojoj pozira u mrežastoj ljetnoj haljini. U samo nekoliko minuta od objave pobrala je brojne komplimente na račun svog izgleda.

"Kakva žena", "Predivna", "Prelijepa si", samo su neki od komplimenata koje je dobila, a ima i onih koje zanima gdje mogu kupiti lijepu haljinu koju nosi, a koja je istaknula njezin bujni dekolte, s kojeg je nemoguće skinuti pogled. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Jednoj od najpopularnijih pjevačica ovih prostora na odmoru društvo prave njezin sin i prijateljica Sonja Dvornik. Ranije na društvenoj mreži podijelila je i fotografije sa sinom kojima je raznježila pratitelje, a pokazala je i luksuzni resort Six Senses Laamu, u kojem su se smjestili. Maldivi su Severini jedna od omiljenih destinacija za odmor, na koju je zadnji put pobjegla početkom ove godine, a tamo je sa sobom vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Samardžić - 4 Željko Samardžić - 3 Željko Samardžić - 2 +0 Željko Samardžić - 1 inMagazin Velika regionalna zvijezda u Zagrebu poslije 12 godina: Osam godina živio je u Zadru, a evo zašto obavezno ode u Međugorje kad je u Hercegovini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene