Čekalo se u redu

Severina blistala na druženju sa zagrebačkim fanovima: Plijenila pažnju zanimljivom modnom kombinacijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je organizirala potpisivanje albuma "Halo" i druženje s obožavateljima u Zagrebu.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Severina, niže uspjeh za uspjehom nakon što je objavila svoj najnoviji album "Halo", čije je potpisivanje danas održano u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Od samog izlaska njezin je album najprodavaniji i najslušaniji album u regiji, a tim je povodom za svoje vjerne slušatelje i obožavatelje organizirala njegovo potpisivanje.

Severina je tako zablistala u zanimljivoj kombinaciji narančastog odijela s kratkim hlačama, a družeći se s obožavateljima, nije skidala osmijeh s lica.

Čak četrnaesti spot s posljednjeg albuma "Halo" Severina je objavila prije tjedan dana na svom kanalu na YouTubeu i stranici na Facebooku.

Spot za pjesmu "Losha", autora Gorana Ratkovića – Raleta, snimljen je na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje Marijana Marinović.

Službena promocija albuma biti će održana 16. svibnja u zagrebačkom klubu "Opera".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +9 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Nije novost da voli pozirati u razgolićenim izdanjima, ali ovaj put skinula je baš sve sa sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene