Jedva čeka

Severina u ultrakratkoj haljini i škakljivoj pozi otkrila čemu se jako veseli: "To je život, to je nada"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina u ultrakratkoj haljini najavila koncert u Splitu i pozvala sve na odgovorno ponašanje zbog koronavirusa.

Nakon odmora i uoči nastupa u poznatom splitskom klubu, Severina je na profilu na Instagramu podijelila sreću zbog istog i otkrila koliko jedva čeka ponovno stati na pozornicu pred svoju vjernu publiku.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Popularna Seve tako je objavila fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj zlatnoj haljinici na ulicama rodnog joj Splita, i to u pozi u kojoj se ne bi svatko mogao dobro snaći.

“Skalinada, skalinada, tu se penje, tu se pada, to je život, to je nada...” Vanilla Split, sve ove godine se družimo i pravimo najbolje koncerte, ne zbog nas na sceni, nego vas koji se dolazite dobro zabavit. Veselim se zato jako i večerašnjoj svirci. Organizatori vode brigu o svim propisanim mjerama za “novo normalno”. Jer maske, dezinfekcija i oprez jesu nase “novo normalno”. Zato vas sve molim budimo odgovorni. Brinimo jedni o drugima. Bez obzira što smo na otvorenom, vodite računa o socijalnoj distanci. Svima na ulazu će biti mjerena temperatura, a sredstva za dezinfekciju posvuda dostupna. Ponesite i maske, premda nisu obavezne. Pokažimo kako se možemo zabaviti i biti odgovorni prema sebi i svojim prijateljima, ukućanima, a posebno djedovima i bakama. Pripremite osobne i dođite ranije. Volim vas", napisala je Severina uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

"Hop, hop, Severina je top", "Volimo te Seve", "Bravo, za svaku pohvalu", "Ajme Seve što mi činiš, daj pošalji neki gliser po mene u Vela Luku", "Hoću i ja", "Naša lijepa Seve", "Seve, pazi da ne trusneš", komentirali su njezini pratitelji koji trenutno broji 1,2 milijuna.

Čini se kako dobre zabave večeras u Splitu neće nedostajati, jer se atmosfera već lagano počinje zahuktavati.

Severina je posljednjih nekoliko dana provela sa sinom Aleksandrom te prijateljicama, a dio druženja podijelila je i na društvenim mrežama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene