Elegantno izdanje

Ozbiljna lica, pogled sakrila iza naočala: Seve prvi put u javnosti od glasina o krizi u braku, snimljena na putu za sud

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je snimljena na putu na Općinski kazneni sud u Zagrebu gdje je počelo ročište povodom privatne tužbe njezina bivšeg partnera Milana Popovića.

Severina već neko vrijeme sama boravi u Zagrebu, kamo je stigla iz Beograda gdje je ostao njezin suprug Igor Kojić, a sada je snimljena prvi u javnosti nakon glasina o problemima u njihovu braku.

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

48-godišnja pjevačicu fotografi su snimili pri odlasku na Općinski kazneni sud u Zagrebu gdje je počelo ročište povodom privatne tužbe za klevetu Milana Popovića protiv nje i Darija Budumira. Na sud se otputila u društvu svog odvjetnika Mate Maića, ozbiljnog izraza lica.

Za tu je prigodu odijenula elegantnu kombinaciju crne uske suknje i sakoa, ispod koje je nosila bijelu bluzu, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Severina i Igor su u posljednje vrijeme bili tema regionalnih medija koji su se raspisali o navodnim problemima koje imaju u braku te o svađi s njegovim roditeljima Oljom i Draganom Kojićem Kebom. Par nije htio komentirati navode, no Igor je romantičnom objavom na svom profilu na Instagramu dao naslutiti kako je među njima ipak sve u redu i da je njihova ljubav još uvijek jaka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene