'Ne ide da ona dolazi'

SRBIMA SMETA SEVERINA NA GUČI 'Protiv toga smo, to je promašaj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tradicionalni festival trube u Guči ugostit će sutra i Severinu. Nastupa, iako dio publike u Srbiji idejom nije nimalo oduševljen.

Da Severina ne odgovara šovinistima, gdje god se oni nalazili, jasno je oduvijek. Nju to previše i ne zanima, Seve šuti i radi po svome - pa kud puklo. Tako je i ovog puta, kada se diže nepotrebna prašina uoči njenog nastupa u Guči.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Na tradicionalnom srpskom događaju nastupit će tako i Severina. Srpska snajka, Hrvatica. Nije to sjelo posjetiteljima Guče, bar ne onima koje je intervjuirala ekipa Blica.

Upitani zašto im smeta da srpska snajka nastupi na Guči, posjetitelji su dali osebujna objašnjenja, no nijedno logično. 'Protiv toga smo. Šteta da se ubacuju i reklamiraju na taj način da ne pričam koga... Blago paradoksalno', rekli su dva posjetitelja Guče.

'To je promašaj, ne ide da ona dolazi. Nije ona u tom elementu uopće. Nije to to. I što je srpska snajka, nema veze, ne ide, ne ide', kategoričan je drugi gospodin. Postoji i druga strana. Nešto mlađa i urbanija ekipa ipak je rekla da je 'ekstra' što Seve dolazi. A takvima se svojom glazbom i obraća.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene