Šuškanja sve glasnija

Srpski mediji pišu da se Severina seli na luksuzno imanje 10 godina mlađeg vinara, evo kako je on to komentirao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema pisanju medija u susjednoj nam Srbiji, Severina se seli na imanje vinara Tomislava Voštinića u okolicu Ivanić-Grada.

Nakon što su se srpski mediji prije nekoliko mjeseci raspisali da Severina ljubi deset godina mlađeg vinara Tomislava Voštinića iz Ivanić-Grada, sada prenose da se pjevačica seli na njegovo imanje.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, srpski Alo! piše da im je izvor blizak Severini potvrdio da ona sve više vremena provodi u Graberju Ivanićkom, gdje se nalazi Tomislavova luksuzna vinarija, te da su već spremni za ozbiljniji korak u vezi, a to je zajednički život, što joj je on sam predložio. Ona je taj prijedlog prihvatila, a svidio se i njezinim prijateljima koji su je u toj odluci odlučili podržati. Tvrde i kako je Tomislav brižan i pažljiv prema pjevačici te da joj selidba neće biti nikakav problem jer ionako najviše vremena provodi kod njega.

No Tomislav je tu vijest za 24 sata demantirao, baš kao i prije nekoliko mjeseci da su u ljubavnoj vezi nakon što su zajedno proveli ljeto krstareći Jadranom.

"Nije istina da se Severina seli kod mene", izjavio je kratko Tomislav.

O problemima u braku Severine i 15 godina mlađeg Igora Kojića za kojeg se udala 2015. godine šuška se već gotovo godinu dana, koliko se dugo navodno i nisu vidjeli otkako se ona iz Beograda vratila u Zagreb. Dodatne glasine potaknuo je i njihov posljednji potez na društvenim mrežama kada su obrisali posljednje objavljene zajedničke fotografije koje su objavili prošlog ljeta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene