i njen muž privlači pažnju

Seve objavila zaboravljenu seksi fotku, a dan ranije se prisjetila posebnog glazbenika kojeg više nema

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila sliku na kojoj pozira u u bikiniju, a u petak je podijelila snimku koncerta Kemala Montena iz 2012. u Sarajevu kada je imala čast zapjevati s njim pjesmu "Pamtim samo sretne dane".

Severina je u subotu objavila seksi fotografiju na Instagramu koja je u desetak minuta prikupila skoro šest tisuća lajkova. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

"Zaboravljena razglednica iz Splita", napisala je splitska pjevačica kraj slike u bikiniju u kojem je pokazala savršenu liniju. Ubrzo je dobila brojne komplimente. 

"Ljepotica", "Najbolja si", "Najljepša", "Vauuu", "Divna slika", "Savršena", "Kraljica", komentirali. Splitska pjevačica se dan ranije prisjetila nastupa prije osam godina s pokojnim pjevačem Kemalom Montenom u dvorani Zetra u Sarajevu.

"'Pamtim samo sretne dane'. Dragi moji, svi vi koji živite u Bosni i Hercegovini, svi moji prijatelji, u mislima sam s vama. Želim pamtiti samo sretne dane i čekam(o) sretne dane... Samo budite odgovorni prema sebi i drugima. Volim vas i čuvajte se. Snimka iz sarajevske Zetre, 2012., gdje sam bila jedna od gošći velikom i nikad prežaljenom Kemalu Montenu", napisala je Severina

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, svi vi koji živite u Bosni i Hercegovini, svi moji prijatelji, u mislima sam s vama ❤️ Želim pamtiti samo sretne dane i čekam(o) sretne dane... Samo budite odgovorni prema sebi i drugima. Volim vas i čuvajte se ❤️🙏🏻 Snimka iz sarajevske Zetre, 2012., gdje sam bila jedna od gošći velikom i nikad prežaljenom Kemalu Montenu ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Objava je dirnula mnoge njene pratitelje. "Dobri idu s dobrima", "Divno", "Fantastično", "Bravo, Seve", "Kemal legenda", "Sjajni Kemal", "Bit će sve to dobro", "Bila sam na koncertu. Bilo je fenomenalno. Pamtimo te lijepe dane i zadnji Kemičin koncert u Sarajevu", komentirali su.

Monteno je preminuo 21. siječnja 2015. u 67. godini života u bolnici u Zagrebu od komplikacija poslije transplantacije bubrega.

Dok se Severina prisjeća legendarnog glazbenika, Igor Kojić dijeli fotografije s porukama koje intrigiraju javnost. Na prvoj razgovor vode gusjenica i leptir, a gusjenica leptiru govori da se promijenio.

"Trebali smo se promijeniti", kaže joj leptir. Na drugoj slici je cesta na kojoj su riječi: "Slijedi svoj put." Budući da se mjesecima šuška o bračnim problemima Igora i Severine, pitanje je kome je on posvetio ove poruke. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene