lijepo iznenađenje

Severina objavila presladak video: Ovakvu glazbenu suradnju bi malotko očekivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je stavila video na kojem dječji zbor Zagrepčanke i dečki pjeva njezinu pjesmu "Rođeno moje".

Nakon izlaska iz samoizolacije Severina se pohvalila novom glazbenom suradnjom koja je iznenadila javnost. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, splitska pjevačica je objavila na Instagram storyju video dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki kako izvode njezin hit "Rođeno moje". "Danas u 19h premijera novog videa za pjesmu "Rođeno moje", naše predivne i posebne Severine - cover Zagrepčanke i dečki ! Posebna pjesma i posebna suradnja! Jako se radujemo! Budite s nama na YouTubeu", istaknuli su iz zbora na Instagram profilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas u 19h premijera novog videa za pjesmu RODJENO MOJE, naše predivne i posebne @severina - cover Zagrepčanke i dečki ! Posebna pjesma i posebna suradnja! Jako se radujemo! Budite s nama na YT @zagrepcanke_i_decki #severina #rodjenomoje #zagrepcankeidecki #plesnizbor #severinintim #cover #suradnja #premijera #kidschoir #croatiankids #famouskids #talentedkids #lovemusic

A post shared by ZAGREPČANKE I DEČKI (@zagrepcanke_i_decki) on

"Hvala, draga Severina od srca što smo tvoj tim. Hvala što si upravo nas izabrala da stanemo uz tebe i zapjevamo jednu od tvojih najmoćnijih pjesama! Divna suradnja je ostvarena i jako smo sretni i ponosni na nju! Naša djeca ovaj nastup nikada neće zaboraviti", dodali su. 

Severinine obožavatelje je iznenadila i oduševila ova izvedba njezinog hita. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) +4 MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Celebrity Ovo je najbogatija žena na svijetu: Zbog muža milijardera koji ju je prevario s voditeljicom o njoj bruji cijeli svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene