otišla u split

Severina se javila s mora: "I dalje biram ljude po duši, ne po zvanju, statusu ili parama..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila stihove pjesnika Stefana Simića, a na fotografiji je pozirala uz more.

"Vitar u kosi, oni pivaju, a ja se sitim stihova Stefana Simića", napisala je Severina u najnovijoj objavi na Instagramu na kojoj pozira u Splitu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"I dalje biram ljude po duši; Ne po zvanju, statusu, parama; Briga me za to, iskreno; Duša me zanima", stoji u stihovima pjesnika kojeg je citirala popularna pjevačica. "Zato mi je duša toliko važna", napisao joj je u komentaru njezin PR-ovac Davor Grgin.

Prije nekoliko dana domaći mediji pisali su kako je Severina dobila kaznenu prijavu jer nije sina Aleksandra predala bivšem partneru Milanu Popoviću. Regionalna zvijezda nakon toga se odlučila opustiti uz more te je objavila fotku na kojoj pozira u badiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitar u kosi, oni pivaju, a ja se sitim stihova Stefana Simića: "I dalje biram ljude po duši Ne po zvanju, statusu, parama Briga me za to, iskreno Duša me zanima Ili nekoga osećam ili ne osećam Ili mi prija ili ne prija Ako ne prija Nema te sile da tu ostanem Pa da je ne znam ko... Ili pored nekoga mogu da dišem ili se sklanjam A duša se oseća Ide u susret jedna drugoj Prepozna se... Zato sve radim po duši Tako i živim Vođen unutrašnjim osećajem Ko treba da je tu, tu je Ko nije, sam odlazi Kada do toga dođeš došao si do najvažnijeg Došao si do sebe I osećaja za život Da jasno znaš šta te hrani a šta troši Zato volim da sam odmor za dušu ljudima I volim one koji su to meni To su moji prijatelji To su moja braća U kojima budim najlepša osećanja I oni u meni Sve ono ostalo me zamara, iscrpljuje I služi egu da pokaže kako je ne znam šta Dušu to ne zanima Ona bi da voli, grli, mašta, raduje Da se ušuška i da joj bude lepo Zato mi je duša toliko važna I imam sa ljudima ili takav odnos, duševni, pravi Ili nikakav Jednostavno ne znam drugačije Niti želim drugačije U protivnom želim da ih sklonim iz svog svega Da mi ne narušavaju ono najvažnije A to je duševni mir Koji nema cenu Zato duša Kao odgovor na mnogo šta Ko to zna da prepozna Savršeno zna o čemu pričam I koliko je sve lepše sa dušom..." #StefanSimic #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

"Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’, na materinoj spizi, šta skuva ću izist...", napisala je Severina uz objavu neki dan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene