Koncertni spektakl

Severina zapalila prepunu zagrebačku Arenu: Na početku zahvalila majci pa izmolila "Očenaš" i "Zdravomariju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina Kojić zapalila je prepunu zagrebačku Arenu pred tisućama vjernih obožavatelja, a uoči koncerta oglasila se i na Instagramu.

Nestrpljivi fanovi Severinu su dočekali skandiranjem, a kad se pjevačica popela na pozornicu prvo je zahvalila majci za koju kaže kako je uvijek bila na njezinoj strani.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

"Zahvaljujem se Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini", rekla je Severina te uoči početka izmolila Očenaš i Zdravomariju.

U Zagreb je Severina stigla nakon što je, u sklopu regionalne turneje, koncerte održala u Splitu i Beogradu. S njom na turneji putuje stotinjak ljudi, 15 šlepera opreme, 25 plesača - tako da je produkcijski, koncert na visokoj razini.

Arena je rasprodana, a u prodaju su bile čak puštene i dodatne ulaznice.

"Očekujemo zabavu i dobru uživanciju", poručile su Severinine obožavateljice uoči koncerta.

Zahvalila na podršci

Ususret koncertnom spektaklu svog života, naša pjevačica odlučila je sa pratiteljima na Instagramu podijeliti svoja razmišljanja o svemu što je proživjela u posljednjih nekoliko tjedana kao i o onome što večeras očekuje one koji će uživati u njezinom showu. 

Tako je objavila selfie iz aviona u opisu kojeg je zahvalila svima onima koji su joj iskazali podršku u njezinoj borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, koji zbog nepravomoćne presude sada živi sa svojim ocem, Milanom Popovićem. 

"Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić. Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas I molim vas, večeras samo veselje i ljubav", napisala je Severina uz svoj selfie. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas ❤️ I molim vas, večeras samo veselje i ljubav... #theshowmustgoon #magictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Očekivano, u samo nekoliko sati dobila je preko 50.000 lajkova i brojne komentare koji su joj još jednom pokazali koliko ju ljudi vole i poštuju te da su uz nju u njezinim najtežim trenucima.

Podsjetimo, nakon što je Općinski sud u Zagrebu donio nepravomoćnu presudu i privremenu mjeru kojom je skrb nad malenim Aleksandrom dodijeljena Milanu Popoviću, u obranu pjevačice stala su mnoga poznata lica. Nives Celzijus, Iva Radić, Dalibor Petko, Nikolina Ristović i Lana Jurčević javno su rekli kako podržavaju Severinu i njezinu borbu za vlastito dijete, a o svemu su se raspisali i srpski mediji i celebovi, poput Jelene Karleuše. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač i Olivia Culpo (Foto: Instagram) +3 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Pozamašni dekolte uspješne hrvatske influencerice za svjetlucavo doba godine: "Koja ljepota!''

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene