zahvalila na brizi

Severina se oglasila iz samoizolacije i otkrila kako provodi vrijeme: "Ispričavam se susjedima..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije... i plešući", napisala je Severina na svom Instagramu.

Severina je prije nekoliko dana objavila vijest da je pozitivna na koronavirus te je progovorila o tome kako se osjeća, a sada se oglasila iz samoizolacije.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije... i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili... Brad Pitt poludi... P. S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag", napisala je pjevačica uz snimku sa svoga koncerta.

Istaknula je da ne zna kako će zahvaliti svima na nevjerojatnoj brizi. "Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro", komentirala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam svima zahvalim ❤️ na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili… Brad Pitt poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag! #duk2013 Directed by: Tomaž Pandur ❤️, Video production: Dorijan Kolundžija, Choreography by: Anže Škrube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Od svojih brojnih obožavatelja je dobila mnoge poruke podrške, a svi su joj poručili kako se nadaju da će što prije ozdraviti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa Celebrity Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene