oglasila se

Severina nakon navoda o kaznenoj prijavi objavila ležernu fotku s mora: "Evo me doma, bolje sam odma'"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj na brodu pozira u crnom kupaćem kostimu i s velikim sunčanim naočalama na licu.

Poslije navoda da je dobila kaznenu prijavu jer nije sina Aleksandra predala Milanu Popoviću Severina se odlučila opustiti uz more.

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj na brodu pozira u crnom kupaćem kostimu i s velikim sunčanim naočalama na licu, a uz ležernu objavu napisala je i stihove pjesme "Evo me doma" benda Leut Magnetik.

"Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’, na materinoj spizi, šta skuva ću izist...", napisala je Severina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Evo me doma, bolje sam odma’, nema nervoza, odmaran mozak, evo me doma, dobre volje sam odma’, na materinoj spizi šta skuva ću izist...” 📸 @sonjadvornik #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Između pjevačice i Milana Popovića inače traje sudski spor o tome s kime bi njihov sin trebao živjeti. Prošle godine donesena je nepravomoćna presuda prema kojoj bi Aleksandar trebao živjeti s ocem te ga pjevačica može viđati u dogovorenim terminima. Osim zbog djeteta Severina i poduzetnik našli su se na sudu i zbog Milanove privatne tužbe za klevetu protiv nje i Darija Budimira. Bivši par imao je prošlog tjedna ročište na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Severina navodno ima problema i u braku, a sve su glasniji navodi da je njezina ljubav s Igorom Kojićem došla kraju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Na fotografijama iz 90-ih ova je žena prava prirodna ljepotica, danas je priča potpuno drugačija – šokira dramatičnom pojavom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene