i nju je potresla tragedija

Severina se oglasila o smrti dvoipolgodišnje curice koja je rastužila sve: "Okrutno, neshvatljivo. Jer sustav ne funkcionira"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je komentirala smrt dvoipolgodišnje djevojčice koja je u nedjelju preminula u Klaićevoj bolnici nakon što se danima borila za život.

Tužna vijest o smrti dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške dirnula je cijelu Hrvatsku i o tome su se oglasila neki poznati Hrvati, a sad je to učinila i Severina

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Svirepo, okrutno, neshvatljivo, neprežaljivo, neoprostivo. Mali anđeo oduzet je iz toplog i sigurnog udomiteljskog doma jer nije imao svog anđela u Centru za socijalnu skrb. Jer socijalnu skrb (od Centra koji se tako zove) nije dobilo. Zašto? Zato jer sustav ne funkcionira. Kao što sudovi ne funkcioniraju. I sve u lancu. Korupcija ili nehaj - rezultat je isti. Zašto je zbog toga moralo umrijeti od batina isprebijano dijete?", napisala je pjevačica uz fotografiju zapaljene svijeće. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

S njenim riječima su se složili mnogi pratitelji. "I koliko još djece lije suze zbog neljudstva s kojim su okruženi i koji sjede u kojekakvim ustanovama i određuju im uvjete...", "Koliko još tuge u nepravde da se sustav promjeni i počne raditi???!", komentirali su. 

Tragičnu smrt djevojčice su ranije komentirale glumice Nataša Janjić Medančić i Petra Kurtela te Hamed Bangoura.

"Zna se točno tko je zakazao. Točno se zna. Redom i poimence! Nećemo im olakšati preuzimanjem krivice. Nadam se da je našla svoj mir", napisala je na Facebooku Nataša.

"Slomljenog srca zbog djevojčice, molim vas da se ubuduće uvijek sjetimo da imamo odgovornosti zvati policiju kad god i najmanje posumnjamo na bilo koju vrstu nasilja oko nas", istaknula je u svojim Instagram Storyjima glumica Petra Kurtela.

"Počivala u miru, malena, a vi u Vladi ne dozvolite da smrt ove male nedužne djevojčice bude samo statistika. Zaštitite djecu i zaustavite nasilje u obitelji svim sredstvima!" napisao je na svojem Twitteru  Bangoura.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene