uvijek jedinstvena

Zbog onog što ima na nogama Sevkin profil zasut je komentarima, a još je pozirala i na tramvajskoj pruzi usred Zagreba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je objavila fotku na kojoj pozira na tramvajskoj pruzi, a odmah su se zaredali komentari na račun njezina izgleda.

Pjevačica Severina (49) na Instagramu je objavila fotku iz Zagreba, a zbog onog što je imala na sebi odmah je izazvala lavinu komentara.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Zaustavite tramvaj i vjetar i ljude..." A za one koji žele više: ZaustaviteTramvaj.mp3 (1998.)", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira na tramvajskoj pruzi, a najviše pažnje uzela je njezina odjevna kombinacija. Uz kožnu haljinu imala je čupave štikle koje su mnogi komentirali.

"A šuze", komentirala je dizajnerica Matija Vuica ispod fotke. "Vidjeh salonke i priupitah se tko bi to kupio i evo vidim ih na Sevki, koja može sve isfurati da to izgleda top", "Ajme, wow", "Top su ti štikle", "Kraljica svemira", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Samo dan ranije, jedna od naših najpopularnijih pjevačica raspametila je obožavatelje fotkom iz teretane. Osim tijelom bez mane, Severina se pohvalila i preplanulim tenom koji je dobila na Maldivima, odakle je također neprestano fotkama uveseljavala pratitelje na Instagramu.

Ono što ipak nije otkrila jest tko joj je pravio društvo, a mnogi su se pitali je li s njom na odmoru i zgodni producent Filip Miletić, od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Charlize Theron (Foto: AFP) Charlize Theron (Foto: Instagram) +2 Charlize Theron (Foto: Instagram) Celebrity Pokušala se sakriti iza tamnih naočala, ali u pripijenom badiću paparazzima nikako nije mogla pobjeći!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene