Teško joj je

Sud nije dopustio da Severinin sin bude uz nju na koncertu u Zagrebu: "Moje misli i emocije bit će uz njega"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je progovorila o sinu uoči koncerta koji će biti održan u Areni Zagreb.

Uoči velikog zagrebačkog koncerta u Areni Zagreb koji će biti održan 7. prosinca, Severina je usred pravne i osobne bitke kroz koju prolazi odlučila progovoriti o tome kako se osjeća za magazin Gloria. Pri tome je s čitateljima podijelila i intimne detalje prvog vikenda provedenog sa sinom nakon što je sud donio privremenu mjeru prema kojoj on mora živjeti s ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Prema odluci koju ju donijela sutkinja Tea Golub, Severina ima pravo viđati sina dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, te svaki drugi vikend. Nadolazeći vikend, kada će i ujedno i održati koncert u sklopu svoje regionalne turneje "Magic Tour", maleni neće biti s njom jer sutkinja smatra da se Severina neće moći brinuti o njemu jer tu večer radi.

"Iako moj sin neće biti uz mene, nastupit ću u Zagrebu, a sve moje misli i emocije bit će uz njega", izjavila je Severina za Gloriju te dobila veliku podršku i drugih kolegica koje su i same majke, a održavaju koncerte ili nastupe noću.

Među njima je i pjevačica Alenka Milano, koja radi kao Severinin prateći vokal i kojoj je u planu pokretanje peticije među glazbenicama koje rade noću i ne mogu biti svoju djecu, no to ne znači da su loše majke.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +5 Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Žene za njim već desetljećima uzdišu i obožavaju ga, no svojim je licem sada sve uspio šokirati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene