u svom điru

Severina pokazala kako je iskoristila sunčani vikend, ali svima je za oko zapeo zanimljiv natpis na čarapama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pozirala na terasi kafića u žutoj haljini s visokim prorezom na nogama, a uz nju je iskombinirala bijele tenisice i čarape s natpisom: "Je*e ti se što misle".

Nakon posljednjih emotivnih objava Severina je podijelila s pratiteljima svoju atraktivnu fotografiju zbog koje su ubrzo uslijedili brojni komplimenti. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

48-godišnja pjevačica pozirala je prošlog vikenda u rodnom Splitu na terasi kafića dok je ispijala kavu. Severina na fotografiji nosi žutu haljinu s visokim prorezom na nogama, a uz nju je iskombinirala bijele tenisice i čarape s natpisom: "Je*e ti se što misle". 

Oči je prekrila sunčanim naočalama dok je kosu imala raspuštenu. Severina je uz objavu napisala riječi pjesme Jakše Fiamenga. Njezina fotografija je u 20-ak minuta prikupila više od 10.000 lajkova. 

"Odakle ti čarapice, kraljice? Top su. Trebam neke hitno", "Zakon", "Prelijepa si", "Ljepoto", "Divna", "Savršena", "Divan outfit", komentirali su pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severinina objava je uslijedila nakon one njezinog muža Igora Kojića u kojoj je čestitao rođendan svojoj bliskoj prijateljici Aleksandri.

Podijelio je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj nasmijani gledaju jedno u drugo uz koju joj je uputio čestitku za rođendan.

"Sretan rođendan Milice moja", napisao je Kojić preko fotke koju je objavio na Instagram Storyju.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene