O Igoru mudro šuti

Seve već dugo nije objavila ovako seksi fotku: Zbog badića neobičnog kroja lajkovi se samo nižu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina još nije komentirala glasine o raspadu braka s Igorom Kojićem, ali je zato pratitelje na Instagramu oduševila najnovijom fotografijom.

Dan nakon što se prisjetila koncerta održanog prije pola godine u rodnom Splitu, Severina nastavlja oduševljavati fanove na Instagramu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Thalassophile", napisala je najveća regionalna pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Severina je u seksi badiću pozirala ispred bazena, a slavnoj pjevačici očito nedostaje ljeto. Brojni fanovi pohvalili su njezin izgleda te su istaknuli da je prekrasna.

Severina još nije komentirala glasine o raspadu braka s Igorom Kojićem. Prije nekoliko tjedana srpski su se mediji raspisali o tome da se pjevačica razvodi od Kojića, no ni on ni pjevačica nisu se oglasili o tome. Dok je Igor u Beogradu, Severina uživa s prijateljima u Zagrebu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thalassophile ✌🏻 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Prije dva tjedna bila je i na ispitivanju u zagrebačkoj policijskoj postaji nakon što ju je prijavila ravnateljica škole u koju je išao njezin sin Aleksandar. Severinu je prijavila zbog prijetnji koje su se navodno dogodile 10. ožujka ove godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +0 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Uživa u ljubavi s 89-godišnjim mužem: Zli jezici tvrdili su da neće potrajati, ali oni prkose svim preprekama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene