kakva figura!

Severina na drugom kraju svijeta uživa punim plućima, fotkom u badiću zagolicala je maštu mnogima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina posljednjih dana uživa na Maldivima, a svakom novom fotografijom zadivi svoje vjerne obožavatelje.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Severina (49), posljednjih dana uživa na odmoru na Maldivima, a svoje pratitelje redovito obavještava o detaljima. Mnogi strpljivo čekaju svaku njezinu novu objavu, a posljednjom je zagolicala maštu mnogima.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Kokos", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira u badiću te u ruci drži kokos. Njezina besprijekorna figura zadivila je sve, a širok osmijeh na licu odao je da zaista uživa punim plućima.

U samo nekoliko minuta dobila je tisuće lajkova, a brojni obožavatelji su joj pisali da je zaista predivna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Jednoj od najpopularnijih pjevačica ovih prostora na odmoru društvo prave njezin sin i prijateljica Sonja Dvornik. Ranije na društvenoj mreži podijelila je i fotografije sa sinom kojima je raznježila pratitelje, a pokazala je i luksuzni resort Six Senses Laamu, u kojem su se smjestili. Maldivi su Severini jedna od omiljenih destinacija za odmor, na koju je zadnji put pobjegla početkom ove godine, a tamo je sa sobom vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) +4 Fran Drescher (Foto: AFP) Nekad i sad Poslije 21 godine braka muž joj je priznao da je gej, a o najtežoj tragediji u životu jedva je progovorila u javnosti

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 +2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Celebrity Franka o ljubavi koja traje već 13 godina: "Još sam išla u školu i bila sam sretna kada bih morala pobjeći u Zagreb"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene