Bilo joj je zadovoljstvo

Severina na svom profilu objavila dio snimke kojom je prije 13 godina šokirala publiku i kolege

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin angažman u drami Miroslava Krleže prije 13 godina izazvao je veliki skandal, a glumci i publika protivili su se njezinoj ulozi.

Severina je 2007. godine glumila barunicu Castelli u predstavi "Gospoda Glembajevi", a isječkom iz predstave na svom profilu na Instagramu potvrdila je kako će u subotu doći u Rijeku na otvorenje EPK-a.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"'Gotovo svi oni koji pužu pred nama, kasnije nas uvijek tako strahovito uzvišeno prljaju...', Miroslav Krleža, Gospoda Glembajevi, 2007., HNK Rijeka... Bilo mi je zadovoljstvo glumiti barunicu Castelli", napisala je popularna pjevačica te je podsjetila da se cijela predstava može pogledati na njezinu YouTube kanalu. Objavila je i fotografiju s Radom Šerbedžijom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Gotovo svi oni koji pužu pred nama, kasnije nas uvijek tako strahovito uzvišeno prljaju...” Miroslav Krleža, Gospoda Glembajevi, 2007., HNK Rijeka... Bilo mi je zadovoljstvo glumiti barunicu Castelli. Cijelu predstavu možete pogledati na yt. Rezija:Branko Brezovec Glazba:Marjan Nećak Glumci:Galiano Pahor,Alen Liverić,Olivera Baljak #rijekaprestolnicakulture2020 #hnkrijeka #gospodaglembajevi #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Uz Rijeku me vežu lijepe uspomene, divni ljudi, moja voljena Mani, HNK, Karolina Riječka i barunica Castelli, kao i ovaj Krležin šešir na mojoj glavi, koji mi je posudio moj dragi prijatelj Rade Šerbedžija... Rijeka je neko vrijeme bila moj drugi dom, ovdje sam živjela njezinu kulturu i baš zato sam ponosna što uskoro postaje Europska prijestolnica kulture 2020. Vidimo se u subotu, da proslavimo zajedno", napisala je pjevačica uz fotografiju.

Podsjetimo, Severinin angažman u drami Miroslava Krleže prije 13 godina izazvao je veliki skandal, a glumci i publika protivili su se njezinoj ulozi. Predstavu je režirao Branko Brezovec.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Moniku Kravić ne viđamo često na domaćim događanjima, no kad se pojavi, pokupi svu pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene