Dan sjećanja

Severina posvetila svoje poznate stihove žrtvama Vukovara, izazvala lavinu reakcija i rasplakala mnoge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Severina Kojić na svojem je Instagramu obilježila Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara ove se godine prvi put obilježava kao državni praznik, a na svojem ga je Instagramu obilježila i Severina Kojić

Pjevačica je objavila snimku sa svojeg koncerta te je žrtvama grada heroja posvetila stihove svoje hit pjesme "Grad bez ljudi" iz 2012. godine.

"Vidjela sam grad bez ljudi, pobjednika kako gubi, anđele na stupu srama, djecu koja plaču sama...", napisala je Seve u opisu objave uz emotikon slomljenog srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Njezina objava izazvala je lavinu lajkova i reakcija.

"Na proste faktore me rastavi ova pjesma, ova izvedba, uh", "Seve kraljica bas me je rasplakala, predivna emotivna izvedba", "Lijepa i bome hrabra koju nepravdu prozivljava ...A ona sve jača !!!!", neki su od mnogobrojnih komentara koje je pjevačica dobila ispod objave.

Osim Severine, stradalom gradu pjesmu su posvetili i Zaprešić Boysi koji su uoči obljetnice izbacili novi singl "Moj Vukovar“.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) +4 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Više od 30 godina nije želio imati djecu niti se ženiti, a sada je sve iznenadio i konačno priznao zašto

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene