Kakva podrška!

Severinina najnovija objava raznježila tisuće njezinih obožavatelja: "Hvala ljubavi i hvala Bogu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila novu fotografiju s Igorom Kojićem i objasnila svima zašto ga voli.

Severina je raznježila svoje obožavatelje najnovijom fotografijom koju je objavila na profilu na Instagramu, a na kojoj pozira sa suprugom Igorom Kojićem u elegantnom izdanju.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, 47-godišnja Severina je odlučila na početku ove godine zahvaliti 32-godišnjem Igoru na svoj ljubavi koju joj daje i podršci koju joj pruža u svim životnim situacijama.

"Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter, njegove osobine i osobnost. I zato što me uvijek čvrsto drži za ruku. I kad se penjem gore i kad padam. Hvala ljubavi i hvala Bogu", napisala je Severina uz fotografiju.

"Predivni! Sretna Nova lavice, neka ti bude baš onakva kakvu zaslužuješ", "Divni ste mi. I divna mi je vaša ljubav. I divna je ljubav koju Igor pruža tvom sinu. Vi vraćate vjeru u iskrenu ljubav,  od srca vam želim sve najljepše", "Savršen ste par", "Predivni, blistaš Seve, ljubav iz tebe izvire ,božanstvena ženo", "To je muškarac! Zaslužila si to, nama ženama fali da nas partner drži čvrsto za ruku kad smo na vrhu ili smo na dnu", napisali su joj raznježeni obožavatelji u komentarima i ostavili joj tisuće i tisuće lajkova. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Nije poznato gdje je fotografija nastala ali snimljena je u blagdansko vrijeme, Severina blista u crvenoj kratkoj haljini na jedno rame, a Igor u tamnom odijelu.

Inače, Severina je božićne i novogodišnje blagdane provela sa svojim sinom koji će nakon praznika biti ponovno predan ocu Milanu Popoviću, obzirom na nepravomoćnu presudu od prije nekoliko tjedana kada joj je sud naredio da sina može viđati dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) +1 Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Dok cijeli svijet šuška o njezinu pomirenju s bivšim, omiljena glumica uhvaćena na plaži s drugim muškarcem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene