zahvalila na podršsci

Severina emotivnom objavom rastužila sve: "20 mjeseci je prošlo otkad je moj sin iseljen iz svoga doma..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je od svoga sina razdvojena već 20 mjeseci, a na Instagramu mu je posvetila emotivnu objavu.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora Severina na Instagramu je posvetila emotivnu objavu svome sinu, od kojeg je razdvojena već 20 mjeseci.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"20 mjeseci je prošlo otkad je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio 7 i po' godina... Bez pitanja, grubo, isti dan... I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama... U ovih 30 godina koliko pjevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom djecom nego što sam ja objavila fotografija sa svojim djetetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa Zagrepčankama i dečkima... Hvala svima na podršci", napisala je pjevačica uz oznaku "88 sati nije dovoljno".

Podsjetimo, pjevačica se početkom srpnja ove godine ponovno na sudu susrela sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem zbog odluke o skrbništvu nad njihovim sinom. "Jako sam tužna. 20 mjeseci moje je dijete bez majke i ja sam bez djeteta pod jako neobičnim okolnostima, ali vjerujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu", rekla je onda za Dnevnik Nove TV.

S njom se na sudu pojavio i njezin odvjetnik Mate Matić. "Odluka je završena, nikakvi se dokazi više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslijediti u jednom periodu", izjavio je Severinin odvjetnik Mate Matić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić Lucija Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) +4 Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Celebrity Mlada zvijezda domaćih hit-serija fotkama u toplesu iznenadila obožavatelje: "Predivna si!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene