wow!

Severina nakon susreta s Milanom na sudu pobjegla od stvarnosti fotkama koje su izazvale samo oduševljenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima? *@!! kol’ko nas ima...", napisala je Severina u opisu fotki na kojima je pozirala u crnom badiću.

Severina se u srijedu prvi put pojavila u javnosti nakon što je izašla iz samoizolacije i to zbog odlaska na Općinski kazneni sud u Zagrebu, na kojem se susrela s bivšim partnerom i ocem svoga sina Aleksandra Milanom Popovićem. Dan nakon slavna pjevačica objavila je još jednu morsku fotografiju u nizu. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima?" napisala je Severina u opisu fotki na kojima je pozirala u minijaturnom crnom badiću koji je otkrio njezinu savršenu liniju. U rekordnom je roku pobrala hrpu komplimenata, a u 15 minuta od objave i gotovo 10.000 lajkova.

Inače, Severina je nedavni izlazak iz samoizolacije proslavila objavom na Instagramu. "Hello from the other side. Sretan izlazak iz (samo)izolacije svima koji slave", napisala je Splićanka uz objavu, a njezini su joj obožavatelji uputili poruke podrške.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima? $*#@!! kol’ko nas ima... ✌🏻#PripremaPozorUvlacenjeStomakaSad #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina je vrijeme u samoizolaciji kratila na društvenim mrežama, gdje je objavljivala fotografije i videe iz arhive, ali i pisala o svom iskustvu s koronavirusom te stala u obranu zaraženih koje je dio javnosti prozivao.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene