Riješili nesuglasice

Severini se u život vratio muškarac koji joj je puno značio, pokušali su zatajiti da su se opet spojili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je iznenadila javnost u ožujku prošle godine kada je prekinula suradnju s menadžerom Tomislavom Petrovićem.

Dok se nagađa o njezinim bračnim problemima i vodi borbu za skrbništvo nad sinom, Severini su neke stvari krenule na bolje. 

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, pjevačica ponovno surađuje s glazbenim menadžerom Tomislavom Petrovićem s kojim se razišla u ožujku prošle godine. Severina je iznenadila javnost kada je nakon 17 godina otkazala suradnju Petroviću, a sada su očito riješili nesuglasice.

Kako tvrdi Slobodna Dalmacija, pjevačica i menadžer rade skupa već neko vrijeme, ali su to tajili. Bilo im je lako nastaviti poslovnu suradnju i Severina je zadnjih nekoliko tjedana u zagrebačkom studiju radila na novim pjesmama dok je na društvenim mrežama najavila koncerte za ovo ljeto. Prvi će imati 11. srpnja u rodnom Splitu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za mene je ova turneja bila veličanstvena. Na pozornici je sve savršeno štimalo; bend, plesači, kreativa, svi su živjeli za turneju i dali svoj maksimum. Hvala im na tome i hvala predivnoj publici u Splitu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani. Hvala @nejclevstik na ovom videu iz Splita, hvala @maticzadravec za koreografiju, hvala svim plesačima @zigasotlar, @timklemencic, @walme.tina, @vule2209, @tjasa.leban, @jan_marolt, @mihafurlan_rtfx, @tammperic, @aljosa.moderndorfer, @helenajanjusevic, @eztwins, @tajdakozamelj, @rosaliereya, @tjasazibert, hvala Črt Birsa na fantastičnom lightu, scenografkinji Greti Godnić, dizajnerima kostima @petermovrin i Metodu Črešnaru, hvala mom bendu @alenkamilano, @ivan.pesut, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario #damirsomen, gudačima @ivanamilicic22, @_jenezy, @sara.paradikovic, @iva.ila i svim glazbenicima na bini... Vidimo se ovo ljeto u Vanilli (Split), Čakovcu, Vrnjačkoj banji (...), s maskama na licu i pjesmom u srcu ❤️ #themagictour #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #split #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, Petrovića je na mjestu Severininog menažera mijenjao Alen Ključe, direktor Star produkcije koji je radio i na njezinoj turneji "The Magic Tour".

Pjevačica je prošlog vikenda zaintrigirala javnost seksi fotografijom na društvenim mrežama, a neki su bili uvjereni da je tako najavila nove pjesme. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene