Riješili nesuglasice

Severini se u život vratio muškarac koji joj je puno značio, pokušali su zatajiti da su se opet spojili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je iznenadila javnost u ožujku prošle godine kada je prekinula suradnju s menadžerom Tomislavom Petrovićem.

Dok se nagađa o njezinim bračnim problemima i vodi borbu za skrbništvo nad sinom, Severini su neke stvari krenule na bolje. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, pjevačica ponovno surađuje s glazbenim menadžerom Tomislavom Petrovićem s kojim se razišla u ožujku prošle godine. Severina je iznenadila javnost kada je nakon 17 godina otkazala suradnju Petroviću, a sada su očito riješili nesuglasice.

Kako tvrdi Slobodna Dalmacija, pjevačica i menadžer rade skupa već neko vrijeme, ali su to tajili. Bilo im je lako nastaviti poslovnu suradnju i Severina je zadnjih nekoliko tjedana u zagrebačkom studiju radila na novim pjesmama dok je na društvenim mrežama najavila koncerte za ovo ljeto. Prvi će imati 11. srpnja u rodnom Splitu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za mene je ova turneja bila veličanstvena. Na pozornici je sve savršeno štimalo; bend, plesači, kreativa, svi su živjeli za turneju i dali svoj maksimum. Hvala im na tome i hvala predivnoj publici u Splitu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani. Hvala @nejclevstik na ovom videu iz Splita, hvala @maticzadravec za koreografiju, hvala svim plesačima @zigasotlar, @timklemencic, @walme.tina, @vule2209, @tjasa.leban, @jan_marolt, @mihafurlan_rtfx, @tammperic, @aljosa.moderndorfer, @helenajanjusevic, @eztwins, @tajdakozamelj, @rosaliereya, @tjasazibert, hvala Črt Birsa na fantastičnom lightu, scenografkinji Greti Godnić, dizajnerima kostima @petermovrin i Metodu Črešnaru, hvala mom bendu @alenkamilano, @ivan.pesut, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario #damirsomen, gudačima @ivanamilicic22, @_jenezy, @sara.paradikovic, @iva.ila i svim glazbenicima na bini... Vidimo se ovo ljeto u Vanilli (Split), Čakovcu, Vrnjačkoj banji (...), s maskama na licu i pjesmom u srcu ❤️ #themagictour #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #split #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, Petrovića je na mjestu Severininog menažera mijenjao Alen Ključe, direktor Star produkcije koji je radio i na njezinoj turneji "The Magic Tour".

Pjevačica je prošlog vikenda zaintrigirala javnost seksi fotografijom na društvenim mrežama, a neki su bili uvjereni da je tako najavila nove pjesme. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene