Krenula turneja

Pozadina spektakla u Splitu: Snimka otkrila što se događalo u backstageu Severinina koncerta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je u subotu održala veliki koncert u Splitu, a InstaStory koji je objavila otkrila je što se sve događalo u backstageu.

Severina Kojić je sinoć započela svoju koncertnu turneju "The Magic Tour" i to spektakularnim nastupom u svom rodnom gradu Splitu. Nakon što su se dojmovi slegli, pjevačica je poslala emotivnu poruku preko Instagrama.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Hvala Splite za svu ljubav koju si mi dao, od rođenja do sada, što sam rasla u tebi i što si mi pružio mogućnost da ovo doživim", napisala je uz fotografije iz Spaladium Arene.

Na InstaStoryju je pokazala i što se događalo u backstageu nakon koncerta. Severinu su dočekali njeni plesači i skandirali njeno ime i pljeskali joj. S njom su u pratnji bili suprug Igor Kojić i menadžer Alen Ključe.

Severina im je potrčala u zagrljaj i zahvalila, a posebno je izljubila sedmogodišnjeg Ljubu Stankovića koji je bio gost na koncertu i s njom otpjevao pjesmu "Tutorial".

Inače, koncert je započeo trikom - pjevačica se pojavila na pozornici u dugoj crnoj haljini i s velom, a potom se za nekoliko sekundi pojavila na sredini Arene. Severina je izvodila najveće hitove praćene spektakularnim koreografijama više od dva sata i razgalila tisuće obožavatelja.

Na pozornici se, uz Severinu, izmjenjivalo čak 16 plesača s 20 koreografija, a sviralo je 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Splite za svu ljubav koju si mi dao, od rođenja do sada, što sam rasla u tebi i što si mi pružio mogućnost da ovo doživim. ❤️ . #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #themagictour #bajkazacijeluobitelj #zahvalnazasve #split #severina 📸 @janiugrin

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene