Krenula turneja

Pozadina spektakla u Splitu: Snimka otkrila što se događalo u backstageu Severinina koncerta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je u subotu održala veliki koncert u Splitu, a InstaStory koji je objavila otkrila je što se sve događalo u backstageu.

Severina Kojić je sinoć započela svoju koncertnu turneju "The Magic Tour" i to spektakularnim nastupom u svom rodnom gradu Splitu. Nakon što su se dojmovi slegli, pjevačica je poslala emotivnu poruku preko Instagrama.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Hvala Splite za svu ljubav koju si mi dao, od rođenja do sada, što sam rasla u tebi i što si mi pružio mogućnost da ovo doživim", napisala je uz fotografije iz Spaladium Arene.

Na InstaStoryju je pokazala i što se događalo u backstageu nakon koncerta. Severinu su dočekali njeni plesači i skandirali njeno ime i pljeskali joj. S njom su u pratnji bili suprug Igor Kojić i menadžer Alen Ključe.

Severina im je potrčala u zagrljaj i zahvalila, a posebno je izljubila sedmogodišnjeg Ljubu Stankovića koji je bio gost na koncertu i s njom otpjevao pjesmu "Tutorial".

Inače, koncert je započeo trikom - pjevačica se pojavila na pozornici u dugoj crnoj haljini i s velom, a potom se za nekoliko sekundi pojavila na sredini Arene. Severina je izvodila najveće hitove praćene spektakularnim koreografijama više od dva sata i razgalila tisuće obožavatelja.

Na pozornici se, uz Severinu, izmjenjivalo čak 16 plesača s 20 koreografija, a sviralo je 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Splite za svu ljubav koju si mi dao, od rođenja do sada, što sam rasla u tebi i što si mi pružio mogućnost da ovo doživim. ❤️ . #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #themagictour #bajkazacijeluobitelj #zahvalnazasve #split #severina 📸 @janiugrin

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene