šuškanja sve jača

Jedna objava na Instagramu otkrila gdje i s kim ljetuje Severina, njezina supruga i dalje nema nigdje na vidiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina posljednjih dana provodi vrijeme sa sinom Aleksandrom te prijateljicama Ivom Radić i Vedranom Vasić, no njezina supruga nema nigdje na vidiku.

Severina je trenutačno na odmoru, a još početkom tjedna je otkrila da većinu vremena provodi sa svojim sinom Aleksandrom.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Dok se svi pitaju gdje je njezin suprug Igor Kojić i zašto pjevačica nije s njim u društvu, Severina je otkrila tko su prijateljice s kojima uživa.

Radi se i Ivi Radić i Vedrani Vasić, a gdje su i što rade, djevojke su otkrile na Instagram storyju. Objavile su snimke i fotke iz Istre, a sudeći prema priloženom, sve se dobro zabavljaju i uživaju zajedno.

Prije nekoliko dana Severina je objavila da je u rodnom Splitu, gdje se vraća i nakon Istre jer će ondje za vikend održati koncert. Otkrila je da uživa u kupanju, sunčanju i obilasku Hrvatske, a posjetila je nekoliko lokacija te je plovila Jadranom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokyo 📍 La Casa de... Amor #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Igora Kojića već dugo nema na vidiku, zbog čega su pokrenuta i šuškanja o bračnim problemima poznatoga para. Severina se bez njega iz Beograda vratila u Hrvatsku, a dok ona uživa s prijateljicama, Igor sve više pažnje daje svojoj velikoj ljubavi - nogometu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene