Istaknula figuru

Seve objavila novu fotku u badiću: Bliži se pedesetoj, ali fanovi joj pišu da stari kao vino: ''Ma avion si''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je pozirala u jednodijelnom badiću, objavila fotografiju na Instagramu i ubrzo dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

Proteklog vikenda Severina je održala koncert u rodnom Splitu, nakon čega se odlučila opustiti uz more. Pozirala je u maslinastom jednodijelnom badiću, fotografiju objavila na Instagramu te u opisu fotke napisala citat spisateljice Virginije Woolf.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

U samo 15 minuta prikupila je više od 12 tisuća lajkova, a oduševljeni obožavatelji nisu skrivali koliko im je predivna te su je zasuli komplimentima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“As a woman I have no country. As a woman I want no country. As a woman, my country is the whole world.” #virginiawoolf #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Naša popularna pjevačica koja je nedavno proslavila 48. rođendan prije nekoliko je dana otkrila kako vrijeme na odmoru provodi sa svojim sinom i prijateljicama, a prije Splita uživala je u Istri s Ivom Radić i Vedranom Vasić.

Njezina supruga Igora Kojića već dugo nema na vidiku, zbog čega su pokrenuta i šuškanja o bračnim problemima poznatoga para. Severina se bez njega iz Beograda vratila u Hrvatsku, a dok ona uživa u Splitu, Igor sve više pažnje daje nogometu te se ne obazire na komentare medija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene