Vječna djevojčica

Severina nasmijala obožavatelje videom u kojem bježi od gusaka: "Hvala ti, ovo je urnebesno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na profilu na Instagramu objavila slatki video i pokazala svoj susret s guskama.

Severina je na svom profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila nekoliko dragocjenih uspomena koje je ponijela kući s odmora u Grčkoj u kojoj je boravila s obitelji.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Najviše zanimanje izazvala je jedna objava i to video u kojem 47-godišnja pjevačica bježi od jata gusaka kojima se pokušala približiti. Životinjama se ta ideja nije pretjerano svidjela pa su ljutito krenule na nju te je na kraju morala i potrčati dalje od njih.

"Ne možeš sjesti s nama", napisala je Severina i pokazala koliko uživa u prirodi i njezinim čarima.

"Kako slatko", "Eto vidiš kako to rade guske", "Ovo je vrh", "Hahaha, ovo je urnebesno, hvala što si to podijelila s nama", "Inače kad se Seve pojavi žari i pali, ali sad se svi kidamo", "Prejaka", "Severina može navući i džak na sebe, uvijek je lijepa", "Obožavam je", "Savršena u svakom pogledu, posebna, vječna djevojčica puna ljubavi i radosti", neki su od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Uz video, Severina je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Igorom Kojićem i njegovim roditeljima Draganom Kojićem Kebom i Oljom Kojić te jednu na kojoj pozira uz konje i uz koju je napisala "ja sam djevojka sa sela" baš kao što kaže jedan od njezinih najvećih hitova.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) +2 Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Celebrity Slučajno ili namjerno? Stjepan Hauser otkrio s kime uživa na egzotičnim Maldivima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene