Nešto tu ne štima

Zadnji potez koji je Seve povukla odaje da je njezinu braku s Igorom definitivno došao kraj? Šeće se nasmijana Splitom, ali...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se na Instagramu javila iz Splita nakon što se doznalo da na društvenoj mreži više ne prati supruga Igora Kojića.

O kraju braka između Severine (49) i Igora Kojića (33) šuška se već mjesecima, a supružnici su svojim zadnjim potezom ponovno rasplamsali te glasine.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Naime, nakon što dugo vremena nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, Seve i Igor prestali su pratiti jedno drugo na Instagramu. To su mnogi shvatili kao potvrdu njihova razvoda, no nijedno od njih još se o tome nije oglasilo.

Severina se sada na svojem Instagramu javila iz rodnog Splita, kojim se prošetala nasmiješena i u izdanju u kojem nije mogla proći neopaženo.

"Nevrime i nesrića neće na nas nikada...", napisala je u opisu fotki na kojima nosi ružičastu bluzu koja otkriva trbuh i bež hlače visokog struka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Najljepša Splićanka", "Kraljica", "Kako si lijepa", "Predivna", pisali su joj obožavatelji koji su je obasuli i desecima tisuća lajkova.

Dok je Seve u Splitu, Igor je u svojim storyjima na Instagramu otkrio da se trenutačno s prijateljima provodi u Kotoru u Crnoj Gori.

Inače, Igorovi pratitelji nedavno su primijetili da je obrisao većinu fotografija sa Severinom s društvene mreže, a otkako su počele kružiti glasine o njihovu razvodu, nisu se nijednom pojavili skupa u javnosti. Igor je ranije ove godine snimljen pred zagrebačkim stanom svoje supruge, zbog čega se pisalo da je došao iseliti svoje stvari, no te je napise tada negirao Severinin PR tim.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Celebrity Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene