smijeh do suza!

Severina kakvu još nismo vidjeli: Objavila snimku koja je zbog njezine zaigranosti zabavila obožavatelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina, koja tumači blagajnicu u spotu "Hejt, SLOVEni, još ste živi?", pokazala je kako su izgledali smiješni trenuci na snimanju s redateljem Predragom Ličinom i glumicom Hristinom Popović.

Severina je podijelila video sa snimanja videokampanje "Hejt, SLOVEni, još ste živi?" pa otkrila koliko joj je zabavno surađivati s glumicom Hristinom Popović i redateljem Predragom Ličinom

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Blagajnica ima noge. Redatelj Predrag Ličina: 'To, budi depresivna... Jer nisi nikog izvrijeđala već 20 minuta'... Kužiš, kao - 'joj, da barem naiđe sad Azra, da ju uništim...' Ono, tuga totalna... I onda kao - 'evo je, napokon ona, sad ćemo se počastit...'", napisala je pjevačica uz snimku. 

Severina se dobro nasmijala zbog dijaloga s Hristinom i redateljem. U jednom trenutku se toliko zaigrala da je previše povukla aparat za skeniranje artikala i skoro ga iščupala pa joj je pobjegla psovka. 

Na kraju je pjevačica, koja je utjelovila blagajnicu u spotu, zaplesala. "Najbolja si", "Obožavam ovaj dio sa slamkom", "Odlični ste!!! Bravo za cijelu ekipu i ideju! Jesi se prepala da si polomila 'toplomjer'?", "Kraljice", "Super ste, curke", komentirali su Severinini pratitelji. 

Inače, bosanskohercegovački magazin Buka je ranije na svom YouTube kanalu objavio je video "Hejt, SLOVEni, još ste živi?" kao dio njihove kampanje protiv govora mržnje koju realiziraju već mjesecima.

Napisao ga je i režirao zagrebački redatelj Predrag Ličina, koji stoji i iza zombi komedije "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", a njegove glavne zvijezde su pjevačica Severina te glumci Goran Bogdan i Hristina Popović.

Spot kojemu je cilj bio ukazati na ružne komentare na nacionalnoj i vjerskoj osnovi kojima se svakodnevno međusobno vrijeđaju predstavnici naroda bivše Jugoslavije, u kratkom je roku preplavio medije u regiji i izazvao lavinu reakcija, a na njega se na svojem Instagramu nadovezao i Marko Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Od subote, kada je objavljen, do ponedjeljka 12. travnja na različitim medijskim platformama spot je skupio i gotovo 5 milijuna pregleda, prenio je magazin Buka.

Pogrdne nazive s kojima se svi redovito susrećemo na društvenim mrežama i u komentarima na portalima je u najavi spota nabrojao i bosanskohercegovački voditelj Senad Hadžifejzović čiji je video Severina objavila na svojem Instagramu.

"Da vam kaže nešto dečko koji je prošao rat, koji je u sebi čak i provocirao, tražio mržnju, testirao se na nju... Mržnja ubija one koji mrze.' Hvala mom prijatelju Senadu Hadžifejzoviću", napisala je pjevačica uz snimku koja je također brzo postala hit.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene