nedjeljno raspoloženje

Severina iznenadila pratitelje neobičnom objavom: "Dan kad se ja skinem gola i išaram..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je podijelila na Instagram storyju isječak iz serije "Otvorena vrata".

Severina (48) često dijeli atraktivne fotografije, a ponekad obožavatelje iznenadi i svojom duhovitošću. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Splitska pjevačica je objavila na Instagram storyju isječak iz komične serije "Otvorena vrata" u kojem lik Katarine Anđelić zvane Cakana izgovora svoj tekst.

"Danas je nedjelja, moj dan, dan u kome je ovaj stan prazan, dan kad se ja skinem gola pa se išaram ružem, pa se šetam! Je l’ jasno?", izgovorila je Vesna Trivalić koja je utjelovila Katarinu. Severina je otkrila da je njezino raspoloženje ove nedjelje baš poput te snimke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What would you ask if you had just one question? - Severina Vučković (26) i Plava trava zaborava na njihovom koncertu u Tvornici 1998. godine. #oneofus #toriamos #plavatravazaborava #tvornicakulturezagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Dok Severina nasmijava pratitelje svojom objavom, mnogi se pitaju što se događa s njom i mužem Igorom Kojićem. U petak nije ništa napisala na Instagramu kada im je bila peta godišnjica braka, iako je to radila prošlih godina. 

Usto, u subotu je podijelila rođendansku čestitku prijateljici, pa se čini da Severina svima posvećuje objave, osim svom mužu Igoru. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene