tajnovita pjevačica

Seksi selfie i znakovite riječi: Severina ponovno zaintrigirala javnost, pa otkrila gdje je ovih dana?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina, kako se čini, odmara u luksuznoj vili na Visu, a iz nje je podijelila selfie uz koji je stavila riječi pjesme.

Mjesecima se šuška kako Severina (48) ima bračnih problema s Igorom Kojićem, no nijedno od njih to ne komentira, a u isto vrijeme ona dijeli znakovite objave na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Splitska pjevačica u ponedjeljak je podijelila selfie i uz njega stavila riječi pjesme mladog srpskog pisca Stefana Simića "Čija si tako ničija?". Severinin posljednji potez baš poput i onih ranijih čini se kao da se odnosi na trenutačna događanja u njezinu privatnom životu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Čija si tako ničija? Pitaš se dok bi svi da te imaju, kako oni hoće A ne onako kako zaslužuješ Misle da te znaju, šta ti stvarno treba A sve je to tako daleko od tebe Sve te priče, pogledi i lica Svašta ti nude i obećavaju A tebi je to smešno A tebi je to jadno i glupo A tebi je to sve već viđeno i dosadno Sve to već znaš Kao toliko puta odgledani film Misle da tako mogu da te kupe A i ne slute koliko si iznad toga Ti i tvoja suština Čija si tako ničija? U svetu u kome kao da mora da se pripada nekome A ne mora Čija si Kada je sve to toliko daleko od tebe I tvog svega Samo bi da odeš Samo bi da ćutiš Samo bi da se spaseš Samo bi, ma šta god Samo ne sa njima I pored njih Samo ne tu, gde te zovu Čija si tako ničija? Dok ti stalno nude nešto da bi te imali Ali ti nisi na prodaju Ni tvoje telo, ni tvoja duša Čija si tako ničija? Čija Ako ne svoja I jedino Svoja To i ostani Sve drugo prođe Samo taj osećaj slobode nema cenu I ako ti to ne oduzmu Ne mogu ti ništa Svoja i ničija I tačka A i ako pripadaš, prvo pripadaj sebi Sve drugo dolazi posle” @ss_stefansimic #stefansimic #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Selfie i pjesma naišli su na odobravanje njezinih obožavatelja. Oni su joj udijelili brojne komplimente, a u dvadesetak minuta dobila je više od 7000 lajkova. "Divno", "Top", "Predivno", komentirali su. 

Osim ove objave Severina je stavila i na Instagram story nekoliko videa vile na Visu, pa se čini da odmara na našoj obali. 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene